Stifteren af Trip Trap er sovet stille ind - 86 år gammel

17. OKT 2024 • 12:44INDLAND/KRIMINAL

Ib Møller, der stiftede Trip Trap i 1973, havde fokus på æstetik og kvalitetsløsninger.

Manden bag firmaet Trip Trap, Ib Møller, er sovet ind i en alder af 86 år efter sygdom.

Det oplyser hans mangeårige ven, Tomas Pedersen, til Ritzau.

- Han var et meget interessant og spændende menneske - en kompromisløs skaber med fokus på æstetik og kvalitetsløsninger. Hans drive var at skabe og se ting udvikle sig, siger Tomas Pedersen.

Iværksætteren sov stille ind mandag den 14. oktober i Skagen. Det er Ib Møllers enke og datter, der har givet Tomas Pedersen oplysning om dødsfaldet.

Ib Møller startede sin karriere i byggebranchen, hvor han ved udskæringer til bordplader brugte overskydende træ til at bygge trapper.

Det blev i 1973 til stiftelsen af Trip Trap, der udviklede sig til en interiørvirksomhed af høj kvalitet. Den fremstiller et væld af produkter som havemøbler, bænke, sengerammer samt køkkenredskaber som for eksempel skærebræt.

Der er ikke tale om den norske konkurrent, Tripp Trapp, der har produceret den kendte højstol.

I midten af 00'erne solgte Ib Møller virksomheden, der i 2016 skiftede navn til Skagerak - også på grund af forvekslingen med Tripp Trapp.

Ib Møller var serieiværksætter. Ud over Trip Trap stiftede han virksomheden trævirksomheden Rikki Tikki Company samt flere andre virksomheder, oplyser Tomas Pedersen.

Tomas Pedersen fortæller, at han har modtaget mange beskeder fra folk, som har arbejdet sammen med Ib Møller gennem tiden.

- Han gjorde stort indtryk på folk. Han var varm, og han var både et vidende og dannet menneske, siger han.

/ritzau/

MESTE LÆST INDLAND-KRIMINAL (48 T)

SENESTE RITZAU

FÅ ABONNEMENT