Klub Nord kæmper for overlevelse

Klub Nord kæmper for overlevelse
Klub Nord åbnede den 14. august. Arkivfoto: Torben Østergaard Møller
NOTITS | 5. OKT 2023 • 07:37
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
5. OKT 2023 • 07:37

Den nye fritidsklub i Allinge, Klub Nord, risikerer at lukke igen.

Fritidsklubben, som er privatdrevet og er for børn på 4.-7. klassetrin, åbnede i august med en gratis prøveperiode, og her var der over 30 børn tilmeldt. Men fra 1. oktober begyndte det at koste 750 kroner om måneden, og så faldt langt de fleste fra.

– Det har vi det stramt ved. Vi er afhængige af børnene og deres kontingent, så vi skal til have have nogle forældre ud af busken og tilmelde deres børn, fortæller formand Dennis Nyman Steensen til P4 Bornholm.

Han forventer, at det bliver en hård kamp at få forældrene til at indse, at det er 750 kroner værd om måneden at have deres børn med i fritidsklubben.

– Vi har et maratonløb foran os. Vi skal have gang i en kulturændring og vænne forældrene til, at deres børn skal i klub, og det er noget, man betaler for, siger han til radiostationen.

Klub Nord holder til ved Bornholms Idræts- og Kulturcenter.DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning