I skole i skoven

I skole i skoven
Kunst og kreative dage i skoven: En syvendeklasse på Åvangsskolen har haft en ugentlig ud af huset-oplevelse i starten af skoleåret. Privatfoto
NOTITS | 15. NOV 2023 • 19:16
Jakob Marschner
Journalist
NOTITS
15. NOV 2023 • 19:16

Huler, uroer, naturskulpturer, forestillinger og lege. Det og meget mere har 7.C på Åvangsskolen i Rønne fået ud af at gå i skole i skoven en gang om ugen fra august til efterårsferien.

Til sidst inviterede 7.C sin venskabsklasse fra 2. årgang med i skoven for, at de mindre elever også kunne opleve, hvad de større havde fået ud af at være i skoven.

Alt sammen foregik det under overskriften "Styrk børn og unges hverdagsfællesskaber – brug kunsten". Åvangsskolen samarbejder om projektet med foreningen Dragekompagniet.

Efterårets ture i skoven var det første forløb af de i alt tre, der er planlagt i samarbejdet. Projektet er finansieret af store fonde ovrefra: Johan Schrøders Fond, Ole Kirk’s Fond og Den A.P. Møllerske Støttefond.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning