Vvs-firma lukker efter 28 år

Vvs-firma lukker efter 28 år
Kim Myhre ser frem til at nyde sit otium. Eget foto
NYHED | ABONNENT | 16. SEP 2022 • 15:30
NYHED | ABONNENT
16. SEP 2022 • 15:30

Fra oktober tager firmaet ikke længere opgaver fra kunder, og til årsskiftet vil parret i stedet hellige sig golfspillet.


Efter 28 år som autoriseret vvs-installatør går Kim Myhre på pension ved årsskiftet, og Myhre VVS lukker.

Kim Myhre startede som selvstændig tilbage i 1994 og var ejer af firmaet Kim Myhre VVS i 25 år. I 2019 begyndte helbredet at knirke lidt, og derfor overtog ægtefælle Berit Myhre firmaet og ændrede navn til Myhre VVS, og Kim blev ansat som den autoriserede VVS-installatør.

Nu er tiden inde til at trække sig helt tilbage.

– Det er et fysisk hårdt job, som slider på kroppen, så fra 1. oktober 2022 tager vi ikke længere opgaver for kunder, fortæller Berit Myhre.

Kim Myhre blev udlært rørsmed i 1981 hos Brødrene Anker i Hasle, hvor han også arbejdede i nogle år efterfølgende.

Tanken om at blive selvstændig spøgte, og i 1987 rejste parret til Sjælland for at Kim Myhre kunne læse og tage sin autorisation. Efter vellykket eksamen i 1988 flyttede de tilbage til Bornholm, hvor den nu autoriserede vvs'er tog arbejde hos Finn Brandt VVS i Rønne.

Planen var stadig at starte som selvstændig i løbet af nogle år – det var kun et spørgsmål om hvor på øen, det skulle være.

Svaret blev Klemensker, og i 1991 købte parret en ejendom på Sandershøjvej lige udenfor Klemensker; en ejendom med plads til både firma og travheste, som var den store lidenskab i mange år.

I 1994 startede de så firmaet Kim Myhre VVS op, og det har været nogle rigtig dejlige år, fortæller parret, som også benytter lejligheden til at sige en stor tak til alle trofaste kunder og samarbejdspartnere gennem årene.

– For cirka 15 år siden blev hestene skiftet ud til fordel for golfkøller, og jeg håber, at helbredet vil lade mig spille lidt mere fremover, siger Kim Myhre i en pressemeddelelse.

De sidste par måneder af året vil parret bruge på at afvikle firmaet og sælge ud af varelageret.

Derefter ser den pensionerede vvs'er frem til at nyde sit otium.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?