Vero Moda siger farvel efter otte år

Vero Moda siger farvel efter otte år
Det er skiftedag i Snellemarkcentret. Foto: Torben Østergaard Møller
NOTITS | ABONNENT | 28. SEP 2023 • 19:00
Af:
Torben Østergaard
NOTITS | ABONNENT
28. SEP 2023 • 19:00

Efter otte år i Snellemarkcentret er det slut med Vero Moda-butikken, hvilket bringer antallet af Vero Moda-butikker i Danmark fra 63 og ned på 62.

Lukningen skyldes, at butikken har mistet megen omsætning, oplyser butikskæden til Tidende. Kunderne vendte simpelthen aldrig i tilstrækkelig grad tilbage efter corona-nedlukningerne, men butikskæden vil dog ikke udelukke, at det lykkes at finde en anden beliggenhed til en Vero Moda-butik på Bornholm.

Allerede nu er butikken dog lukket, og per den 30. december er det endegyldigt farvel til Snellemarkcentret, for da udløber lejemålet, hvor – som tidligere oplyst – i stedet Bornholms Isenkram rykker ind. tøm

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning