Træpillefabrik har skiftet ham: Alt er nyt, undtagen betonpillerne

Efter 21 år i Klemensker slog Carsten Kofoed og Michael Sørensen fredag dørene op til deres nye domicil, Maskincenter Bornholm i Aakirkeby. Foto: Anette Vestergaard
NYHED | ABONNENT | 5. MAJ 2022 • 21:36
NYHED | ABONNENT
5. MAJ 2022 • 21:36

Efter 21 år i Klemensker var ejerne af Maskincenter Bornholm fredag nogenlunde klar dørene op til det nye domicil i Aakirkeby.

Carsten Kofoed og Michael Sørensen, der har været partnere siden 2013, købte sidste sommer Kim Christiansens træpillefabrik i Aakirkebys nordvestlige industrikvarter. Siden da har makkerparret investeret både tid og penge i at sætte de 3.000 kvaratmeter i stand, så de lever op til nutidens standard.

– Vi går stadig og finpudser, men de fleste maskiner er på plads, lager og butik er tæt på at være klar og det samme gælder værkstedet. Så vi er klar til at tage imod de første kunder fredag klokken 7.00, siger Carsten Kofoed.

Den gamle træpillefabrik er næsten uigenkendelig. Vægge og loft er dækket med Troltekt, som både isolerer og gavner akustikken. Foto: Anette Vestergaard

Maskincenter Bornholm forhandler blandt andet John Deere, Väderstad, Kramer og Kverneland.

HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.