Tidligere Aakirkeby-tandlæge i spidsen for landsforening

NOTITS | 7. DEC 2022 • 17:30
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
7. DEC 2022 • 17:30

Søren Bach-Petersen, tandlæge og klinikejer i Esbjerg, er blevet valgt til ny formand for klinikejerne i Tandlægeforeningen. Han vil blandt andet kæmpe for flere hænder og mindre bureaukrati i tandplejen.

Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

– Vi mangler desperat tandlæger og tandpersonale, især i det jeg kalder vandkantsdanmark, og det går desværre ud over patienterne. Jeg vil derfor arbejde på at tiltrække flere tandlæger og skabe nogle forhold, der gør det mere attraktivt at drive en tandlægeklinik, siger Søren Bach-Petersen.

57-årige Søren Bach-Petersen kom som ung tandlæge til Bornholm, hvor han i 1994 sammen med Kai Hudlebusch overtog afdøde tandlæge Ole Kramps tandlægeklinik på Doktorbakken i Aakirkeby.

I 1999 flyttede familien til Esbjerg. Her overtog Søren Bach-Petersen den tandklinik, han stadig driver i dag sammen med sin kompagnon Charlotte Beck, og som er en del af Tandlægen.dk.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 27-02-2024 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Det variable timepris-produkt er denne tirsdag i gennemsnit 17% billigere end det kvartalsfastsatte produkt. Tørretumblertesten afslører, at du sparer yderligere 4,41 kr. ved at tørre dit tøj kl. 23 i stedet for kl. 18. Opdateret kl. 00.14. Næste opdatering kl. 13.14.

Bornholms energi og forsyning