På MiniPenny tilbyder man seks forskellige øl på hane fra bryggeriet, derudover serveres der også cocktails og vin fra bornholmske distributører. Man har desuden indgået et samarbejde med madboden Carraig Grilled Cheese længere nede ad gaden, hvor maden kan hentes og nydes i haven. Dermed er rammerne sat for et uformelt koncept, hvilket også er tanken bag, fortæller ejeren.
– Det er vores plan i alt, hvad vi laver, at det skal være rustikt og i samme ånd som på Tejn Havn. Det må ikke blive for pænt og højtideligt, fortæller Christian Skovdal Andersen og tilføjer, at det desuden er ambitionen at videreføre pop-up'en næste sommer.
Mindre travlt end sidste år
Parret bag Penyllan kigger dermed også nu ind i en travl sommer, hvor de foruden MiniPenny også går ind i højsæsonen for deres bar og bryggeri på Tejn Havn. Her har man for sæsonen også etableret en madbod med pulled pork foran baren i Tejn. Der er dermed tre kasketter, der skal jongleres den kommende sommer. Dette kan dog vise sig som en ekstra gevinst, da man lige nu ikke mærker samme travlhed som sidste års turistsæson, fortæller Christian Skovdal Andersen.