Tarteletkrisen i Ekkodalen er slut

Tarteletkrisen i Ekkodalen er slut
Puha! Det er igen til at få kæmpe tarteletter. Foto: Jesper Rais
ERHVERV | Fredag 16. august 2024 • 13:30
Jakob Marschner
Journalist
ERHVERV | Fredag 16. august 2024 • 13:30

Bager Dam i Aakirkeby har fået løst de ovn-problemer, der spillede ind på, at Ekkodalshuset torsdag var ude af stand til at servere sine kæmpe-tarteletter.

Så er der tarteletter i Ekkodalshuset igen. Og også hurtigere end indehaver Christian Froberg Dahl i første omgang turde at love.

Fredag formiddag kunne restauranten i Ekkodalen igen sætte rekord-tarteletterne med de 500 gram fyld ud på bordene.

– Vi er oppe at køre igen. Vi har både høns, fløde og tarteletter, fortæller Christian Froberg Dahl.

– Krisen blev løst i nat. Bager Dam har kæmpet helt enormt, siger han.

Tarteletkrisen opstod, da tre problemer lagde sig oven på hinanden på én gang: En af bagerens ovne satte ud. Mangel på gas til de andre ovne. Og en helt ny produktionslinje.

– De to første problemer er løst. Så er der den nye produktionslinje, hvor vi stadig skal justere lidt ind, fortæller Christian Froberg Dahl.

– Vi prøver med et forskelligt antal lag af dej op til de 144, som vi har været vant til for, at den sidder lige i skabet. Så vi sorterer stadig lidt tarteletter fra, men Bager Dam skal nok finde kadencen, siger restauratøren.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT