Ekkodalshuset værste mareridt: Ingen tarteletter

Ekkodalshuset værste mareridt: Ingen tarteletter
Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 14. AUG 2024 • 19:12
NYHED
14. AUG 2024 • 19:12

Ekkodalshuset uden tarteletter lyder nok skævt i manges ører, men det er ikke desto mindre virkeligheden de næste dage for restauranten. 

For der er opstået udfordringer med at få leveret butterdejsbundene til tarteletterne fra bager Dam i Aakirkeby, meddeler Ekkodalshuset på Facebook. 

"Gennem de sidste 14 dage er vi blevet vidne til vores største mareridt: Uregelmæssigheder i produktionen og et endeligt stop af produktionslinjen. Pga af udfordringer i forbindelse med nye ovne og implementering af ny produktionslinje, er bager Dam nødsaget til at stoppe leveringerne de næste fire dage. Oven i det er bageriet også ramt af en forsinket gasoptankning, som helt umuliggør alternative løsninger", skriver Ekkodalshuset blandt andet i opslaget. 

Da man ikke ønsker at eksperimentere med standarden og hellere vil melde "nul tartelletter" end "måske-tarteletter", må man derfor indstille salget af tarteletter, indtil udfordringerne er løst. 

"Så vi må belave os på først at kunne servere tarteletter igen på fredag - muligvis senest mandag d. 19," lyder det fra restauranten. 

 

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT