Udover at vintermenuen skal laves af sæsonens råvarer, så kommer søndag aften til at være et særligt omdrejningspunkt. Her går restauranten lidt ned i pris og serverer noget klassisk dansk husmandskost
– Nu her, hvor verden kommer til at se så mørk ud, og vi alle skal spare, så vil vi gerne give muligheden for, at man stadig kan spise ude. Så kan man eksempelvis få noget flæskesteg og kartofler med sovs, forklarer han.
Han tør dog ikke love nogle konkrete priser, man kan forholde sig til vinteren igennem, og det handler - surprise - om prisstigninger på emballage, råvarer og meget andet.
– Priserne stiger på alt muligt hele tiden. Så vi vil ikke melde et prisleje ud, og så stiger prisen pludselig alligevel, og så kommer folk efter os.
I restaurantgruppen har de allerede gode erfaringer med at holde vinteråbent. Det er der nemlig på restaurant Bryghuset, og nu skal Pakhuset så tilføres noget af det samme. Det kræver dog først, at lokalerne bliver energioptimerede, og det skal allerede ske i næste uge.