Mens Ramo godt kan lide at være chef, føles det stadig mærkeligt for ham at blive kaldt det.
– Jeg synes, det er fedt, men jeg kan ikke lide det, når folk kalder mig chef. For jeg har jo selv været medarbejder, og jeg føler også, at jeg stadigvæk er medarbejder og bare hjælper til med at drive det, siger Ramo, som har forsøgt at fortsætte den ledelsesstil, som Adem Akdeniz havde.
– Jeg kender alle medarbejderne, og jeg kender også deres familie, så vi er meget tætte på hinanden. Jeg har også taget en ung gut, Silas, under mine vinger. Og de gør alle sammen deres bedste, ligesom jeg selv gør. Så jeg synes ikke, der er nogen forskel mellem at være chef og medarbejder.
Så du laver også stadigvæk selv pizzaer?
– Ja, ja, det gør jeg stadigvæk. Der er nogle ting, hvor det er mig, som skal gøre det, lige meget hvad. For eksempel hvis der skal laves nogle af de hjemmelavede ting, som en bestemt dej, chili eller kødsovs. Det er nemlig mig, der ved, om der skal lidt ekstra salt eller lidt mindre salt i. Og hvis jeg ikke ved det, så ringer jeg til min onkel, siger Ramo, som har stor respekt for den måde, som den daværende chef drev pizzeriaet på. Derfor har han heller ikke lavet nogen ændringer.