– I alle mine andre job har jeg altid arbejdet for meget. Jeg arbejder rigtig mange timer. Selvom der ikke er behov for det, tænker jeg altid, at jeg skal arbejde mere, fordi jeg godt kan lide at arbejde og have lidt stress, siger Ramo, som har en vane med at forpurre sine egne fridage.
– Nogle gange sidder jeg hjemme til klokken et-to efter middag, og så tænker jeg, at jeg har fri i dag, men jeg går lige en halv time derover, og så drikker jeg noget. Og så kommer jeg her, og så går jeg ikke igen, fordi det er ligesom, man bliver afhængig af det, siger Ramo, som derfor også mere ser livet i pizzeriaet som en hobby end som et arbejde.
– Og så vil jeg jo også gerne være sikker på, at kunderne er glade, og at maden er ordentlig. Specielt når man arbejder med service og mad, så skal man være opmærksom på dét, siger Ramo.
Han erkender, at når der er virkelig travlt, kan der desværre ske en fejl eller to. Det sker typisk i weekenden, hvor Pizza Kebab House kan få helt op mod 50-70 bestillinger. Så kan det være, at der bliver glemt en udbringning, men Ramo prøver altid at gøre det godt igen.