– Vi har haft nogle virkelig gode år på Bornholm både kvalitetsmæssigt og økonomisk, og der skal vi meget gerne tilbage igen. Bornholm og Aarsdale er et af de steder, som jeg personligt elsker allermest. Det er en af mine favoritbarer ud af alle vores barer. Så det har høj prioritet for mig, at vi finder en løsning til næste år, fortæller manden bag Mikkeller.
Hvordan ser du mulighederne for at få løst problemet, så I kan sælge mad igen?
– Det er umuligt at spå om, hvordan verden ser ud næste år, men vi håber jo, at der er mere arbejdskraft. Vi kigger også på alternative løsninger. Det kunne være, at man fandt nogle lokale restauratører, der måske kunne hjælpe os med maddelen. Vi vil selvfølgelig helst drive det selv og gøre det, vi er gode til, men vi kigger allerede nu på andre modeller og har nogle følere ude, siger Mikkel Borg Bjergsø.
Var I ude i for dårlig tid i år, eller var det svært at forberede sig på?