Nyt sommerhusområde nær strand og skov
Sommerhusområdet Strandskoven kommer til at hænge sammen Skovtoften og Rubinhusene syd for Hasle. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

EJENDOMSSALG | HASLE
19. OKT 2021 • 13:13
Henrik Nielsen
Journalist

Nyt sommerhusområde nær strand og skov

19 byggemodnede sommerhusgrunde er kommet til salg.

Ikke alle opgaver er ens, heller ikke for en ejendomsmægler. Nybolig Bornholm har fået til opgave at stå for salget af i alt 19 sommerhusgrunde nær Hasle. Salget er i gang, og de to første grunde er solgt.

– Flere og flere danskere har de senere år fået øjnene op for den fantastiske natur og ro såvel som det hyggelige byliv, som Bornholm rummer. Og kombinerer vi det med den historisk store aktivitet, der har været på sommerhusmarkedet den seneste tid, så ved vi, at en udstykning af 19 sommerhusgrunde som disse er eftertragtet, siger ejendomsmægler Søren Mortensen hos Nybolig Bornholm i en pressemeddelelse.

De 19 sommerhusgrunde ligger i et område kaldet Strandskoven. Som navnet antyder, ligger grundene både nær strand og skov. Grundene sælges byggemodnet, og når de kommende ejere får byggetilladelser, kan de begynde at opføre deres sommerhuse. Søren Mortensens vurderer, at de første sommerhuse vil begynde at skyde op i løbet af 2022.

Sommerhusområdet Strandskoven kommer til at hænge sammen med området Skovtoften og Rubinhusene syd for Hasle. Flere nyheder