– Det har været en følelsesmæssig rutsjebane at få sat restauranten i stand. Det ene øjeblik kører det for vildt, og i det næste går alt galt, siger han og refererer blandt andet til pizzaovnen, der er blevet udskudt ad to omgange.
– Der har været meget forsinkelse på pizzaovnen, fordi den skulle fragtes fra Italien. Da den så endelig kom, stod vi med en 400 kg tung ovn, som ingen kunne hjælpe os med at få ind. Til sidst fik vi samlet syv stærke mænd, og nu står den præcis hvor den skal, siger Dennis Poulsen.
De to ejere er mere end spændte på åbningen, som de næsten ikke kan vente med, og allerede nu tænker de også på, hvad restauranten forhåbentlig bringer med sig i fremtiden.
– Vi håber da på, at det blæser derudaf, når først vi åbner. Hvis vi så kan få udviklet det endnu mere i løbet af et år eller to, og alt går, som det skal, så kunne vi rigtig godt tænke os at prøve udbrede konceptet til andre byer. Om det bliver Bornholm eller Sjælland, ved vi slet ikke endnu, men vi synes, det har et godt potentiale til at gå videre med, siger Kenneth Nielsen.
Hvis alt forløber efter planen, regner de med at kunne åbne dørene torsdag den 29. juli.
Navnet Skinny Joeys er en reference til den kendte italienske mafiaboss. – Navnet, synes vi selv, er lidt en sjov ting, da vi så film med ham i vores ungdom, og synes det passer godt ind i stilen og giver en rød tråd. Mere er der som sådan ikke i det, siger Kenneth Nielsen, medejer af den nye italienske restaurant. Foto: Jacob Jepsen