De to har kløet på, lige siden de i foråret flyttede til Bornholm og overtog huset med café i bunden og lejlighed på toppen. Det har været hårdt arbejde, når den ene står i køkkenet og den anden betjener kunderne, og der ved siden af har været alverdens andre ting, der skal ordnes, idéer der skal prøves af og læring, der skal blive til handling.
– Der er masser af ting, vi allerede har ændret. Men overskuddet har bare ikke vist sig, som vi havde håbet på. Heldigvis har vi ikke ansat nogen, og det er nok det, der har reddet os, gætter hun.
Når januar er gået, så forestiller hun sig, at de kommer til at starte stille ud med lidt pop op-salg på nogle enkelte dage, hvor man skal melde sig til på forhånd, og de så går i køkkenet og laver de bestillinger, der er kommet.
– Vi kan ikke holde åbent alle dage, og vi har brug for at vide, hvornår folk kommer, så vi kan lave mad til det. Både for at undgå madspild og for bedre at kunne kontrollere arrangementerne.