Derfor er de seneste 14 dage også blevet brugt på at bygge en ny bar ved hovedindgangen, som leder tankerne hen på en strandbar. Baren er nemlig bygget op af træstolper, og så er der strå på taget. Baren er samtidig gjort en smule mindre for at gøre mere plads til gæsterne, men til gengæld får de ansatte fornøjelsen af mere skygge.
– Det var lidt dumt før, at vi havde masser af plads til at stå i baren, men der var ikke så meget plads til gæsterne. Og så står baren jo i et drivhus, så det har været vigtigt for os ikke at få solen direkte på os, for ellers bliver man bagt, hvis man skal stå der en hel dag, siger Thomas Juhl Sørensen.
Et andet nyt tiltag er, at et festlokale nu er blevet lavet færdig, så man kan holde fester og julefrokoster. Og så er den populære bornholmerbane gjort mere børnevenlig, da der er sat klistermærker på banerne, som viser, hvor børnene skal starte med at slå til bolden. Derudover er tre af hullerne blevet ombygget, så det ikke længere er så tilfældigt, hvorhen bolden ryger hen, når man slår til den med køllen.
– Hvis vi skal kunne leve af det her, så er vi nødt til at have mange ben at stå på, siger Thomas og forklarer, at tiltagene alle sammen har det formål at gøre det attraktivt for tre kundegrupper at komme på besøg. Nemlig lokale bornholmere, turister og professionelle golfspillere.
– Det skal være fedt for alle tre grupper, siger han og peger på, at det også var grunden til, at parret i 2022 valgte at bygge et køkken og en restaurant, hvilket var en investering til en million kroner.