Ny medejer i Nexø-virksomhed vil samme vej: Fremad

Ny medejer i Nexø-virksomhed vil samme vej: Fremad
Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 23. SEP 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
23. SEP 2023 • 05:30

Bare et år efter Thomas Nimb blev eneejer af Nexø Tæpper og Vinyl har en ny partner købt sig ind i virksomheden. Og ejerkredsen er fuldstændig enige om, hvilken vej de vil.

Om en god uges tid er det et år siden, at Thomas Nimb valgte at gå solo ved at købe stifteren af den 30 år gamle gulvvirksomhed Nexø Tæpper og Vinyl ud af butikken og i stedet køre det selv.

I sommer var han så på campingferie på den samme plads som tømrer Heino Kjær-Pedersen - og den ferie blev starten på et professionelt partnerskab.

– Jeg kan nærmest ikke huske, hvordan det sker. Det kommer ligesom på tale, fordi han har et stort netværk, og jeg har et stort netværk, så hvis han blev medejer, så ville det være en win-win situation, fortæller Thomas Nimb.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning