Lille søgning: Denne uddannelse må opgive at starte i år

NYHED | ABONNENT | 6. JUL 2022 • 11:05
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
6. JUL 2022 • 11:05

Copenhagen Business Academy har modtaget pænt med ansøgninger til finansøkonom, men ikke til innovation og entrepreneurship.

 

Ansøgningsfristen til videregående uddannelser er overskredet, og på erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy har man grund til både glæde og ærgrelse.

Det positive først. Akademiet har modtaget 14 førsteprioritetsansøgninger til erhvervsakademiuddannelsen finansøkonom.

– Det er rigtig dejligt at se en god søgning til finansøkonomuddannelsen. 14 førsteprioritetsansøgninger er et fint grundlag for at starte et hold, og vi glæder os til at byde de nye studerende velkommen efter sommerferien, siger udviklingschef for Cphbusiness på Bornholm, Ann-Sofi Markussen, i en pressemeddelelse.

Modsat modtog professionsbacheloroverbygningen i innovation og entrepreneurship blot to ansøgninger, og det var ikke nok til at oprette et hold på uddannelsen.

– Det er ærgerligt, at vi ikke kunne oprette innovation og entrepreneurship i år. Vi har været i kontakt med de to ansøgere og vejledt dem om alternativer, og så har vi en opgave over det næste år med at se på, hvordan vi kan lave en model for uddannelsen, der passer bedre til Bornholm, siger Ann-Sofi Markussen.

Der var ikke optag på serviceøkonomuddannelsen eller datamatikeruddannelsen i sommer.

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?