– Det ville være fint, hvis jeg kunne løse det. Men det skal jeg ikke gøre mig klog på, jeg er restauratør. De mangler også arbejdskraft i København og alle andre steder.
– Vi har haft faglærte og vi har også haft elever. Men vi lukker mere end vi har gjort før, så vi kan ikke have elever mere. Vi lukker den 26. oktober og åbner igen til påske. Før 2022 åbnede vi i december og lukkede efter vi havde haft nytår ud af huset. Det er vi stoppet med, og det kan faktisk ikke rigtig ses på bundlinjen, fordi vi satte så mange penge til. Der er intet at komme efter om vinteren, det er rent tilsæt. Og jeg vil ikke bruge mit liv på at skaffe mere arbejdskraft på Bornholm, jeg er 62, jeg synes, jeg har gjort det jeg skulle. Men jeg vil gerne være med til at lave noget sjovt og spændende nede på Vang havn.
Hvordan er det at gå på arbejde og vide, at næste år er sidste år?
– Det er både vemodigt og glædeligt. Jeg glæder mig til at starte en frokostrestaurant og prøve noget nyt. Jeg kan godt lide at starte noget nyt. Der er da mange ting, vi har haft og har her på Le Port, som jeg vil savne. Men jeg satser på, at vores gode stamgæster vil komme med ned og spise frokost nede på havnen.
Vil det ikke blive et savn for gæsterne, når Le Port ikke er der mere?