Journalist af den gamle skole

Journalist af den gamle skole
DELUXE | ABONNENT | 23. SEP 2023 • 05:30
Af:
Joan Øhrstrøm
DELUXE | ABONNENT
23. SEP 2023 • 05:30

Bjarne Hansen begyndte allerede at arbejde som journalist som 13-årig, og han har ikke tænkt sig at stoppe med at drive sin netavis Bornholm.nu, med mindre han skulle finde en yngre klon af ham selv. Og de findes ikke, mener han.

Denne artikel er ikke i Bjarne Hansens ånd. For selv skriver han hellere helt kort, faktuelt og refererende, sådan som han er blevet skolet til, siden han som 13-årig fik en fod indenfor avisbranchen i sin barndomsby Nykøbing Sjælland. I dag er strategien også hans levebrød, når han dagligt lægger ultrakorte nyheder op på sin webavis Bornholm.nu, som med tilskyndelse fra sin tidligere chef på DR Bornholm gik i luften i 2001. Og ifølge Bjarne selv var den tidligere radiochef kun glad for at slippe af med sin stædige medarbejder.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag eftermiddag, onsdag morgen: Meget tydelig kogespids (17-21). Generelt høje priser hele dagen. Vi skal helt frem til mellem kl. 01 og 05, før den rene elpris kommer under en krone/kWh - og vi kommer i nærheden af 2 kr./Kwh inklusiv nettariffer, bidrag til Energinet og energiafgift til staten. Opdateret kl. 13.05. Næste opdatering kl. 01.14.

Bornholms energi og forsyning