Johan Bülow om hotellet i Boderne: 'Restauranten åbner ikke i år'

Johan Bülow om hotellet i Boderne: 'Restauranten åbner ikke i år'
Erhvervsmanden Johan Bülow overtog hotellet i Boderne 1. november 2020. Arkivfoto: Allan Rieck
TURISME | BODERNE | ABONNENT | 22. JUN 2021 • 06:48
TURISME | BODERNE | ABONNENT
22. JUN 2021 • 06:48

Johan Bülow – den bornholmske iværksætter, der i dansk erhvervspresse har fået tilnavnet Lakridskongen på grund af sin succesfulde udvikling af et lakridsbrand, som i dag sælges over hele verden – er også hotelejer i Boderne.

Det blev han, da han sidste år købte komplekset Boderne1 af Philip Marker. Ejendommen omfatter et dusin ferielejligheder, en iskiosk og en stor restaurant med udendørservering. Komplekset ligger på toppen af en bakke med spektakulær udsigt over havet og kystlinjen mod øst.

Venter på godkendelse

Det lykkedes ikke for Philip Marker at få en forretning ud af etablissementet i Boderne, selv om han investerede både tid og penge i en større renovering af ejendommen og ydermere ansatte en sommerforpagter i restauranten.

Nu er det Johan Bülows tur til at gøre et forsøg med hotellet i det gamle fiskerleje. Men den 37-årige erhvervsmand er endnu ikke klar til at melde ud i forhold til sine planer.

– Jeg vil helst ikke skabe falske forventninger. Vi kigger på forskellige løsninger, men skal først have godkendelser og tilladelser igennem, og det er en stor omgang, siger han.

Ishuset er åbent i år

Det ligger dog fast, at restauranten kommer til at ligge stille i år:

– Restauranten åbner ikke i år, men det gør det lille ishus, siger Johan Bülow, der har en personlig tilknytning til Boderne, fordi hans mor, glasdesigneren Pernille Bülow, har haft hus i området i mange år.

– Jeg elsker Boderne. Der er rimelig stille om sommeren i forhold til mange af de andre byer langs kysten, siger Johan Bülow, der håber at kunne fortælle mere om planerne med hotellet senere på året.