Den nye eneejer, Ninette Kjær, er ligesom sin mor nærmest vokset op på hotellet og har hjulpet til, siden hun var barn.
I 15 år boede hun i København om vinteren, hvor hun i det meste af tiden arbejdede i Operaens restaurant, men også var på Skovriderkroen. Om sommeren var hun hjemme på Hotel Hammersø.
– Jeg har suget til mig af viden og erfaringer fra København, hvor jeg blandt andet har serveret for de kongelige. Jeg forsøger at tage alt det bedste med mig fra den tid, og jeg husker, hvad jeg ikke skal gøre.
Ninette Kjær er uddannet serviceøkonom med hotel og restaurant som speciale, og hun har vin som sin hobby.
Hun har ikke oplevet, at der har været et forventningspres om, at hun skulle overtage hotellet, men fundet det naturligt:
– Jeg kan godt lide tanken om at gøre det, man er bedst til. Hvis jeg ikke skulle det her, ved jeg ikke, hvad jeg skulle. Jeg er ret ydmyg om det. Vi har noget unikt her. Vi har den dårligste timeløn af alle på hotellet, men for os er det en livsstil, siger Ninette Kjær.