Både burger og brød fra Svaneke, thai-mad og is fra Snogebæk, pizza og poke bowls fra Tejn, falafel fra Rønne og garanteret meget mere.
Mens de hos Brødre har en stille og rolig start med salg af surdejsboller og croissanter, så regner de med at få rygende travlt senere på aftenen, hvor der skal langes pizzaer over bordet til de mange sultne gæster.
– Vi har estimeret med 1.600 pizzaer. Det er lidt flere end vi havde med sidste år, men der er en meget begrænset ovnkapacitet, forklarer Magnus Pomykala, som er en af de ansvarlige for årets madbod på Folkemødet.
Efter sidste år har de lært, at der ikke er nogen grund til at stresse, selvom torsdag formiddag er startet lidt trægt. Der plejer nemlig at komme gang i omsætningen, når aftenen falder på, og så er fredag er en stor omsætningsdag.
– Sidste år fik vi udsolgt af pizzaerne alt for hurtigt, men vi har lavet nogle sandwich i år, som vi har med, og så har vi flere boller med.