Gammel butik flytter til nye lokaler

Gammel butik flytter til nye lokaler
Colourplus er i fuld gang med at gøre lokaler på Almindingsvej 15 i Rønne klar til åbningen den 27. februar. Foto: Holger Larsen
NYHED | ABONNENT | 20. JAN 2023 • 15:30
Holger Larsen
Journalist
NYHED | ABONNENT
20. JAN 2023 • 15:30

Farvehandel flytter fra Søndergade til Almindingsvej i Rønne.


Thorsens Farvehandel har i generationer været en del af handelslivet i Søndergade i Rønne. Men nu er det snart slut. Forretningen, som den 1. januar 2022 fik den lille kæde Colourplus som ejer, flytter til nye lokaler på Almindingsvej i Rønne.

"Her åbner Colourplus 2023", står der på facaden af en del af de lokaler, som tidligere rummede maskinfabrikken Borntek på Almindingsvej 15.

– Vi er i fuld gang med at klargøre lokalerne til at åbne den 27. februar klokken 7, siger butikschef Allan Boye Menzel.

Butikschefen har tidligere sagt, at man var på udkig efter nye lokaler, og med Almindingsvej 15 mener man at have fundet det, man har brug for.

– Lokalerne passer fint til vores butik, og det vi gerne vil i fremtiden. Vi får noget mere plads, end vi har i dag. Vi får små 400 kvadratmeter, lidt bedre parkeringsforhold, og vi får mulighed for at kunne trille varerne ind på paller i stedet for at skulle bære hver enkelt spand op ad trapper. Så det bliver nemmere for vores personale, siger Allan Boye Menzel.

Udvider sortimentet

De større lokaler giver også mulighed for at udvide sortimentet, så man kommer til at ligne de andre af kædens butikker på på Sjælland og Lolland-Falster.

– Vi får et større og lidt andet sortiment end i dag. Vi får blandt andet arbejdstøj og gardiner, og så får vi mulighed for at få et større lager af de gængse varer, som malerne bruger, forklarer butikschefen.

Udvidelsen betyder også, at Colourplus udvider med en enkelt medarbejder, oplyser Allan Boye Menzel.

Colourplus kører i dag to vareture om ugen, men vil udvide denne service til daglige vareleveringer til butikkens store kunder.

Plads til flere

Farvehandelen har lejet sig ind i en lille del af det tidligere Borntek:

– Udlejer vil gerne leje flere dele af forretningen ud, så der kommer mere liv deroppe. Der er 1.755 kvadratmeter i det hele, og vi har kun taget de 400 af dem. Så der er masser af plads, og forhåbentlig får vi nogle gode naboer, som vil synes, at det er sjovt at lave noget samarbejde, siger Allan Boye Menzel.

Butikschefen oplyser, at man holder officiel åbning af butikken den 31. marts samtidig med en forårsmesse, hvor nogle leverandører kommer for at præsentere produkter.