Endelig vores tur: Netto-butik skal renoveres

Endelig vores tur: Netto-butik skal renoveres
Butikschef Patrick Schou fortæller, at kunderne har efterspurgt mere frugt og grønt. Det ønske går i opfyldelse, når butikken skal renoveres. Her bliver hylderne også lavere, så man nemmere kan overskue butikken. Foto: Sarah Thun Kristensen
NYHED | ABONNENT | 15. SEP 2023 • 11:00
NYHED | ABONNENT
15. SEP 2023 • 11:00

Bornholms formentlig ældste Netto-butik er den sidste af kommunens butikker til at få en overhaling - og det er tiltrængt, mener butikschef Patrick Schou.

– Jeg glæder mig!

Sådan lyder det fra Patrick Schou som er butikschef i Netto Aakirkeby. Det har han været siden 2017, og det er ham, der tager imod, da Tidende kigger forbi butikken for at høre til de forestående renoveringsplaner.

Butikken på Vesterbro er den sidste af de fem Netto-butikker på Bornholm, som skal renoveres. Det har været på vej i noget tid, men nu skal det endelig være, og det er på ingen måde for tidligt, hvis man spørger en, der har sin daglige gang der.

– Butikken har nogle år på bagen. Den er ved at være slidt og brugt, så det bliver virkelig godt at komme i gang, fortæller butikschefen.

Han er sikker på, at kunderne også synes, at det er på tide at få givet deres discountbutik en opgradering, så den bliver magen til landets andre Netto-butikker. Med det nye look får den nemlig et lidt mere supermarkeds-agtigt udtryk.

– Når man kommer ind i butikken nu, så kan man godt se, at varerne er lidt hurtigt sat på hylderne, og der vil vi gerne have noget mere stil.

Derfor bliver leverancerne til Aakirkebys Netto mindre i de kommende uger, så hylderne og lageret kan blive tømt. De ting, der er tilbage, når kalenderen rammer den 1. oktober bliver såvidt muligt fordelt til de andre Netto-butikker.

– Vi kommer nok også til at køre nogle lokale tilbud de næste par uger for at få tømt ud i butikken og ellers er der jo altid Stop Madspild, så der er ikke noget, der går til spilde, fortæller han.


Naboen hos Superbrugsen får formentlig masser af kunder i de næsten tre uger, der er lukket i Netto. – Men så kommer vi stærkere tilbage, så vi håber da, at vi er mere konkurrencedygtige på den anden side, fortæller Patrick Schou. Foto: Sarah Thun Kristensen

 

Fremtidens discount

Når butikken lukker lørdag den 30. september klokken 18.00, så skal både hylder og lager tømmes, og så er det tid til, at håndværkerne kan rykke ind.

– Vi får et mere skandinavisk look med træpaneler, bedre belysning og en større frugt og grønt-afdeling. Især det sidste er noget, kunderne har efterspurgt. Vi får også flere varenumre i sortimentet, vi får scan and go, som særligt turisterne forespørger, og så får vi musik i butikken, fortæller han.

Hvis forandringerne lyder bekendte, så er det formentlig fordi øens andre Netto-butikker allerede kører det samme look, og der kan man kigge forbi, hvis man har brug for at få det nye udseende visualiseret.

– Jeg glæder mig rigtig meget til det nye look. Det kommer til at give en lidt mere hyggelig fornemmelse, og så får vi musik til arbejdet, fortæller han med et smil.

Patrick Schou tror, at kunderne kommer til at opleve butikken som mere luksuriøs, når den åbner igen torsdag den 19. oktober med kaffe og scones.

Han kalder det fremtidens discount, og ligesom de ansatte i Aakirkeby har hjulpet under de andre butikkers renoveringer, forventer han også, at de ansatte fra øens andre Netto-butikker giver et nap med, når der er brug for det i forbindelse med projektet.