Daniel planter træer for sine kunder

Daniel planter træer for sine kunder
Daniel Sonne-Mogensen planter et træ for hver kunde, DKM Byg har. Arkivfoto: Jacob Jepsen
NOTITS | ABONNENT | 3. OKT 2022 • 17:15
NOTITS | ABONNENT
3. OKT 2022 • 17:15

Daniel Sonne-Mogensen planter træer for sine kunder i et forsøg på at gøre Bornholm lidt grønnere.

Håndværkeren, der driver firmaet DKM Byg, har sat sig for at plante et træ for hver kunde, som DKM Byg har i løbet af året. Det gør han for at nedsætte CO2-aftrykket, der uundgåeligt følger med i arbejdet som håndværker.

På DKM Bygs Facebook-side skriver Daniel Sonne-Mogensen, at der i år bliver plantet 40 træer, hvilket matcher firmaets kundeantal for 2022.

– Jeg køber og planter disse træer helt uden ekstra omkostninger for mine kunder. Jeg giver naturen tilbage, hvad jeg bruger meget af. Lækkert træ, som vi bygger mange fede ting af, skriver håndværkeren blandt andet.

Træerne skal plantes på Plejecenter Snorrebakken, og i den forbindelse har Daniel Sonne-Mogensen også lavet en lille konkurrence, hvor der er udloddet et japansk kirsebærtræ til den heldige vinder.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 09-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Lørdag eftermiddag - søndag morgen: Kulden har sluppet sit tag, og søndag morgen er der rigtig gode elpriser til dem, der kan flytte deres forbrug. Mellem 00 og 05 svinger priserne mellem 1,67 og 1,59 kr./kWh alt inkl.  Opdateret 13.10 Næste opdatering 00.14.

Bornholms energi og forsyning