Afvisning af gavekort bliver undersøgt nærmere

Afvisning af gavekort bliver undersøgt nærmere
Rønne Handelsstandsforening er ved at finde ud af, hvad der skete, da et bygavekort blev afvist som betalingsmiddel. Arkivfoto: Jacob Jepsen
HANDEL | RØNNE | ABONNENT | 29. SEP 2021 • 12:21
Henrik Nielsen
Journalist
HANDEL | RØNNE | ABONNENT
29. SEP 2021 • 12:21

Rønne Handelsstandsforening prøver at finde ud af, hvorfor en mand har fået afvist et bygavekort som betalingsmiddel.

Bygavekortet er en af Rønne Handelsstandsforenings succeser. Derfor sprang i det øjnene, da Jørn W. Hansen fra Klemensker i et læserbrev beskrev, hvordan han havde oplevet at få det afvist som betalingsmiddel i en butik, som ifølge ham figurerer som en af dem, hvor man kan bruge bygavekortet.

Kasserer Susanne Wridt var en af dem, som bemærkede læserbrevet. Hun bemærkede også, at det ikke fremgik, hvilken butik der var tale om, så det er hun ved at finde ud af.

– Ellers kan jeg ikke gøre noget ved det, siger hun.

– Måske er der en, der står og ikke ved, hvad de har med at gøre. Det er bare mennesker jo, begge veje, så der kan være fejlinformationer. Det er heller ikke sikkert, at han har været i en butik, hvor de tager det overhovedet. Er de overhovedet medlem af Rønne Handelsstandsforening? Jeg ved ingenting.

Bygavekortet har eksisteret i mere end 10 år, og ifølge Susanne Wridt har hun aldrig hørt om, at nogen er blevet afvist i butikker, der modtager det. Og der har ikke været nogen tekniske problemer, der kan forklare det, fortæller hun.

– Jeg vil helt sikkert gøre noget ved det, for vi betaler for, at medlemmerne kan tage imod bygavekortet, så der er ingen grund til at betale for en, der ikke vil have det. Der er mange aspekter i det der, så jeg skal lige finde ud af, hvad der er op og ned, men det kræver, at jeg ved, hvor han har været henne, lyder det fra Rønne Handelsstandsforenings kasserer.