Hvem er det som sover, Peter Kofod?

KOMMENTAR | ABONNENT | 11. NOV 2023 • 05:30
Af:
Ivar Nielsen
Allinge
KOMMENTAR | ABONNENT
11. NOV 2023 • 05:30

Indholdet af DF's gruppeformand, Peter Kofods indlæg i Bornholms Tidende 10/11-23, ”Vågn op på Tidende”, er et udmærket eksempel på, hvordan politikere og meningsdannere - og godtroende individer - forvrider alt ved ikke at have de oplysende historiske og sammenhængende fakta med, når de udtaler sig.

Man lader symptomerne på problemerne blive til ens følelsesmæssige, partimæssige og personlige holdning, og overser de historiske årsager og sammenhænge til at ”den Danske og Europæiske virkelighed” er som den er.

Selv et udmærket artikelforsøg fra Tidende om at have international respekt og praktisere samhørighed, bliver emotionelt fordrejet.

Først: Danmark har religionsfrihed, stadfæstet i Grundloven. Det er en Dansk virkelighed.

Dernæst: Man kan ikke fornægte, at der er problemer med etniske indvandrere, men det er også med etniske danskere.

Man kan heller ikke fornægte denne danske og europæiske flygtningevirkelighed, at Danmark via USA's NATO selv har været med til at skabe kæmpe flygtningestrømme via USA's udemokratiske og forbryderiske indgreb og angreb på diverse suveræne nationer, for eksempel med Irak i 2003 sammen med nogle andre NATO i den såkaldte ”Nordatlantiske Forsvarspagt”.

Millionvis af døde, ødelæggelse af en gammel civilisation og kæmpe flygtningestrømme blev resultatet, der forplantede sig til mange andre lande i området.

FN's UNCHR forventer omkring 118 millioner flygtninge, der skal understøttes i 2023. Kriser der i stort omfang er skabt af USA-støttede regimeskift rundt omkring i verden med hjælp fra andre NATO-lande for at skabe USA-venlige regeringer.

Ligesom også med Ukraine i 2014, hvor en russiskvenlig præsident blev CIA-kuppet og udskiftet med en USA-venlig præsident, der angreb egne russisktalende borgere i det østlige Ukraine, hvorfor Rusland greb ind i Ukraine.

USA laver indgreb under dække af at ”skabe demokrati”, men som efterfølgende har skabt interne krige, ødelæggelser og store dødstal i de pågældende lande og med kæmpe flygtningestrømme overalt til Europa. Flygtningestrømme, der er vestligt selvskabte problemer.

– Hvis man overfor Peter Kofod (DF) og alle andre ville påstå, at det var danske terrorister, der kæmpede imod den Nazi-tyske besættelsesmagt under 2. Verdenskrig, ville man, og med rette, få nogle på den intellektuelle pukkel!

Underligt nok gælder det modsatte for Peter Kofod og andre i ”den vestlige virkelighed”, når det drejer sig om den israelske besættelse af Palæstina. Her betegnes modstandskæmperne som ”terrorister”, fordi det mener regeringerne i Israel og USA, de er, selv om det er alles internationale ret at øve modstand imod en besættelse!

Selv Danmarks statsminister, Mette Frederiksen og medlemmerne af hendes regering er ikke bedre underrettet om de historiske fakta. Her kan man virkelig tale om en alvorlig søvn!

Hun og hendes regeringsmedlemmer snakker bevidstløst om et generelt ”jødehad”, men fatter ikke, at der er tale om et aktuelt had imod den aktuelle ekstreme israelske regering, der udøver en decideret udryddelse af den palæstinensiske befolkning, som Israel selv har besat og spærret inde.

Et Israel der i 1948 blev oprettet af kolonialmagten Storbritannien på opfordring af ekstreme zionister, hvor 740.000 palæstinensere blev fordrevet fra hus og hjem for at oprette Israel.

Et Palæstina, hvor jøder, muslimer og kristne ellers levede i fred og fordragelighed og med gensidig respekt for hinandens religion og kultur. Det var/er Storbritanniens politiske makværk.

Dobbeltmoralen, projektionerne og uvidenheden trives godt, når man ikke er historisk bevidst, og når der ikke udøves selverkendelse om egne årsager.

Peter Kofod mener tydeligvis, at man sover på Bornholms Tidende, men her er det også Peter Kofod – og andre – der selv trænger til at vågne op og bedømme sit verdensbillede ud fra historiske facts, og især ud fra selverkendelsen om, hvad Danmark og NATO historisk selv har medvirket til af problematiske flygtningestrømme.

Skal flygtningestrømmene stoppes i Europa, skal Danmark og Europa stoppe med at støtte dem, der laver flygtningestrømmene. Hvem det er, der skaber disse flygtningestrømme, fortæller de historiske fakta alt om. Det er bare at undersøge historien. Så enkelt er det!

Og lige her kunne Bornholms Tidende i min optik også være mere dybde-journalistisk og historisk vågen, så vi kan blive alsidig oplyst og ikke fordummet af kopierede og ensidige medie automat indlæg, der ikke er historisk kildetjekket og sammenhængende - og derfor virker som en rendyrket propaganda.