Bornholms frivillige

Bornholms frivillige
LEDER | ABONNENT | 25. MAR 2023 • 05:30
LEDER | ABONNENT
25. MAR 2023 • 05:30

Vi skal gøre mere for de frivillige. De gør meget for Bornholm.Det er ingen hemmelighed, at vi her på Bornholm hylder de frivillige. Det engagerede civilsamfund er en meget vigtig del af den mørtel, der holder sammen på vores samfund.

Vi slås for fællesskab, sammenhold og troen på hinanden på Bornholm. Det gør vores samfund rigt. Vi har religioner, sportsforeninger, borgerforeninger, hobbyforeninger og partiforeninger, der alle sammen arbejder for netop deres passion her på Bornholm. De skaber fællesskab og aktiviteter, der styrker os. Om det er spejderarbejde, motorcykelture, politisk klimakamp eller udvikling af lokalsamfundet, så bunder det alt sammen i frivillige, passionerede borgere, der uden løn bruger deres fritid på en sag.

I de seneste dage har borgerforeningerne i blandt andet Tejn og Hasle kåret lokale ildsjæle for deres engagement i alt fra spejderarbejde til dillerbanko. Det er igen blevet tid til at glæde sig over alt det, der skabes i vores samfund, og som binder os sammen og giver os nærhed og tillid.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her