Tidligere kommunaldirektør i BRK stiller op for LA
Tidligere kommunaldirektør, Peter Loft. Foto: Allan Rieck

10. FEB 2021 • 17:00 • AF ALEKSANDER KLUG • GRATIS

Tidligere kommunaldirektør i BRK stiller op for LA

Den tidligere kommunaldirektør i Bornholms Regionskommune, og mangeårige departementschef i Skatteministeriet, Peter Loft, stiller op for Liberal Alliance. Det skriver erhvervsmediet Finans.dk.

Peter Loft blev departementschef i Skatteministeriet som 35-årig, og var en af hovedpersonerne i sagen om tidligere statsminister Helle Thorning-Scmidts skattepapirer. Han blev hjemsendt fra sin stilling i 2012, efter det kom frem, at han havde holdt mindst fem møder med Skat København om skattesagen, og en undersøgelseskommission blev nedsat for at undersøge, om der var begået magtmisbrug.

Selvom han blev frikendt for magtmisbrug af kommissionen, blev han dog kritiseret for at være for tæt på Thorning-Schmidts sag om manglende betaling af skat i Danmark. 

Siden hen fik Peter Loft nyt job på Bornholm som kommunaldirektør, men her blev han fyret. Det blev aldrig klart, hvad fyringen skyldtes, ud over at han ifølge en pressemeddelelse fra kommunen 'ikke var den rette mand til jobbet'.

Ifølge den nu 64-årige Peter Loft er særligt Liberal Alliances skattepolitik og en samtale med partiformand Alex Vanopslagh, der har fået den omdiskuterede embedsmand til at stille op for paritet, skriver Finans.dk.

Peter Loft stiller op for Liberal Alliance til Folketinget i Københavns Omegns Storkreds og til kommunalbestyrelsen i Gentofte. 
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.