Sommerrevyen afbrudt, da skuespiller faldt og kom til skade

Sommerrevyen afbrudt, da skuespiller faldt og kom til skade
Joakim Lind Graae Tranberg i et sangnummer under generalprøven på revyen i torsdags. Foto: Berit Hvassum
REVY | KYLLINGEMODEREN | 4. JUL 2021 • 10:39
REVY | KYLLINGEMODEREN
4. JUL 2021 • 10:39

Bornholms Sommerrevy "Skov og ballade", som spiller i Kyllingemoderen, blev afbrudt lørdag aften, fordi Joakim Lind Graae Tranberg faldt og kom til skade.

Han blev afhentet i ambulance og kørt på Bornholms Hospital, men er tilbage i trygge hænder hos sine kolleger. Hvorvidt revyen kan gennemføres søndag er i skrivende stund uvist.

Hans kollega Gunvor Reynberg fortæller, at uheldet skete på bagscenen, hvor Joakim Lind Graae Tranberg faldt og slog ryggen.

– Men han blev sendt hjem igen efter at være blevet tjekket, siger hun.

– Og nu skal vi i dag lige vurdere, hvor godt han har det, inden vi beslutter, hvornår vi genoptager revyen.

Lørdagens revy blev afbrudt, da der manglede tre-fire af de i alt 24 numre, fortæller hun.

– Vi er naturligvis rigtig kede af det, men det vigtigste er, at Joakim virker til at være o.k. og kunne hjemsendes så hurtigt. Han mente selv, han kunne spille videre, men vi ville ikke løbe nogen som helst risiko, så vi valgte at stoppe forestillingen.

Revyen spiller frem til den 5. august, og truppen består af skuespillerne Søren Hauch-Fausbøll, Joakim Lind Graae Tranberg og Gunvor Reynberg, mens Alice Carreri bidrager som kapelmester. Den erfarne Lars Knutzon er instruktør, bornholmske Rikke Juellund er scenograf, mens Jannik Elkær står for koreografien.