Sommerhusportal melder alt udsolgt
Ifølge sommerhusportalen Campaya er det ikke til at opdrive et ledigt sommerhus på Bornholm i disse uger. Arkivfoto: Berit Hvassum

UDLEJNING | BORNHOLM | GRATIS
21. JUL 2021 • 14:30
Henrik Nielsen
Journalist

Sommerhusportal melder alt udsolgt

808 bornholmske sommerhuse har man adgang til, hvis man benytter den digitale udlejningsplatform Campaya, som blandt andet samarbejder med Novasol, Dancenter og Dansommer. I denne og næste uge er det dog ikke nok til, at man kan finde et ledigt sommerhus her på øen.

I en pressemeddelelse fortæller Campaya således, at belægningsprocenten er mere end 99, hvilket betyder, at alle sommerhuse på platformen er udlejet.

– Sådan var det også i sidste uge, og sådan var billedet i øvrigt også sidste år i de meget efterspurgte juliuger, fortæller kommunikationschef Jesper Kamp Kruse hos Campaya i pressemeddelelsen.

At dømme efter Campayas udlejningsdata fortsætter tendensen med mange fyldte sommerhuse længere end sidste år. På nuværende tidspunkt er der således lejet flere sommerhuse ud i august end på samme tidspunkt i 2020.

– Lige nu er belægningen på intet tidspunkt under 90 gennem august, og det tyder kraftigt på, at nærmest alle sommerhuse også er lejet ud i sommerens sidste måned. Det ser faktisk også rigtig fornuftigt ud i første halvdel af september, hvor belægningsprocenten er på gennemsnitligt 80. Herefter falder den gradvist, fortæller Jesper Kamp Kruse.

I den seneste tid har Campaya oplevet stor efterspørgsel fra særligt tyske feriegæster, som vender tilbage, så snart restriktionerne giver mulighed for det. Ellers er det i høj grad danskerne, der fylder husene i år.

– Her hos Campaya har vi lavet opgørelser over den lokale udlejning de seneste fem år. Alle år har der været ekstrem stor efterspørgsel på sommerhusene på Bornholm i sommermånederne, og efterspørgslen bliver bare større og større år for år. Desværre er det umuligt at modsvare den store efterspørgsel i højsæsonen. Der er simpelthen ikke nok sommerhuse at leje, og det betyder, at der kommer færre feriegæster til området, end der er efterspørgsel til, forklarer Jesper Kamp Kruse.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder