Nyt sundhedscenter åbner i Snellemark
Det er slut med de store massetest, og kviktestcentrene lukker ned. Arkivfoto: Berit Hvassum

SUNDHED | RØNNE
7. OKT 2021 • 19:00
Holger Larsen
Journalist

Nyt sundhedscenter åbner i Snellemark

Fredag den 8. oktober klokken 16 lukker kviktestcentrene på øen, men Copenhagen Medical åbner allerede næste morgen et nyt sundhedscenter i Rønne.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye sundhedscenter åbner på adressen Snellemark 41D – det er mellem Nybolig og Fannikke, i de lokaler, hvor senest tøjbutikken Diva havde til huse.

Man åbner lørdag klokken 10 og tilbyder på åbningsdagen fortsat gratis kviktest. Fremover bliver kviktest udført mod betaling. Prisen bliver 175 kroner, fremgår det af firmaets hjemmeside.

Copenhagen Medical har ud over kviktest planer om at tilbyde en række nye sundhedsydelser mod betaling i sundhedscenteret, som vil være åbent alle hverdage klokken 8-20, lørdage og søndage 10-18.

– Vi har været glade for at have haft nogle rigtig velfungerende testcentre i Bornholms Regionskommune, og vi har fået stor lokal opbakning. Vi har primært haft lokale medarbejdere, der har ydet en helt fantastisk indsats. Borgerne på Bornholm har meget ofte givet udtryk for, hvor servicemindede og høflige vores kolleger har været. Heldigvis er der nu godt styr på pandemien, og det er slut med de store massetests, siger pressechef i Copenhagen Medical, Trine Baadsgaard, i pressemeddelelsen.

 

330.990

I alt 330.990 gange, er borgerne i Bornholms Regionskommune blevet testet for Covid-19 med en vatpind i næsen, siden Copenhagen Medical-testcentrene åbnede i starten af året.

 



Flere nyheder