Nyker Familiedag nærmer sig

NOTITS | 15. JUL 2024 • 18:00
NOTITS
15. JUL 2024 • 18:00

Planlægningen af NYKER FAMILIEDAG kører på højtryk, og de fire medlemmer af initiativ-gruppen er tæt på at være i mål med de sidste detaljer.

Det er anden gang, at NYKER FAMILIEDAG afholdes, og med erfaringerne fra sidste år er programmet skåret til, så alle hjælperne ikke er bundet til deres bod hele tiden, men får tid til selv at nyde forlystelserne.

Det skriver Sven-Erik Sørensen fra initiativgruppen i en pressemeddelelse.

Et af de nye tiltag er, at man i år kan købe et armbånd ved indgangen. Armbåndet koster 30 kroner, men til gengæld er alle forlystelser gratis, hvis. Her kan man blandt andet vælge mellem flødebollekast, dart mod balloner, gummistøvlekast, ansigtsmaling, slå-søm-i, minigolf, petanque, bumber balls, mælkekassestabling og fodboldmålskydning.

Har du en bager i maven?

"Nu kan de fire medlemmer af initiativgruppen – Gitte Hansen fra Nyker Borgerforening, Knud Rasmussen fra Nyker Idrætsforening, Sven-Erik Sørensen fra Nyker Pensionistforening, samt Trine Saksaa fra Nyker Forsamlingshus – naturligvis ikke klare alle opgaver alene, så der er heldigvis en lang række nykerboere samt stort set alle foreninger i Nyker og omegn, der har givet tilsagn om en hjælpende hånd i de forskellige boder", skriver Sven-Erik Sørensen.

NYKER FAMILLEDAG afholdes på Nyker Stadion lørdag den 10. august. Borgerforeningens formand Birger Olsen byder velkommen klokken 13.00, og straks efter kåres vinderen af kagedysten. Skulle du gå med en lille mesterbager i maven, kan du nå at melde dig endnu, kan man tilmelde sig hos Gitte Hansen i Borgerforeningen.

Sideløbende med forlystelserne afholdes et stort kræmmer- og loppemarked, børnenes klokken 13.00-15.00 og de voksnes fra klokken 13.00–17.00.

NYKER FAMILIEDAG slutter af med fællesspisning klokken 17.30, hvor Borgerforeningen tænder op i grillerne, så man kan grille den medbragte mad.

FÅ ABONNEMENT