Her blev vin og sodavand stillet frem, sandwich hentet og spist i nærheden, og en påskejagt for de små blev afholdt. Børnene skulle rundt i Vang og "jagte" bogstaver, der kunne indløses i cafeen for slikkepinde.
– Det gik simpelthen så godt. Der var på et tidspunkt så mange, at vi var nødt til at bede folk om at sprede sig lidt ude foran, så vi kunne overholde alle coronaregler. Det var folk flinke til, siger Line Vallebo Silfen.
Familien er bosat i København, hvor parret har et fuldtidsarbejde. Derfor har de indtil videre "kun" åbent i weekender og helligdage, hvor de her udfolder sig som barista, bartender og kok. Deres ældste søn på 14 står bag disken og modtager ordre fra gæster, og så sætter han mor og/eller far i arbejde. De ser frem imod en travl sommer, hvor de har tænkt sig at holde åbent hver dag. Derfor har de for nyligt ansat ekstra hænder, der hjælper til sommeren over.
Take-away ud i Vang
Indtil videre kan du i cafeen få vin, sodavand, øl fra Vang, drikke fra NXØ Brewery, sandwich, en Vang-platte og mere til. Alt sammen i engangsservice. Dog ikke vinen.