Mere end 40 aktive foreninger: Søndag kan du møde nogle af dem
Søndag mellem 11 og 17 byder Fællesrådet i Svaneke borgere fra postnummeret til en dag, hvor man kan få en smagsprøve på nogle af de mange foreninger, som 3740 har at byde på. Arkivfoto: Berit Hvassum

FORENINGSLIV | SVANEKE | GRATIS
4. SEP 2021 • 18:27
Emilie Jensen
Journalist

Mere end 40 aktive foreninger: Søndag kan du møde nogle af dem

– Der er jo mange tilflyttere, så vi vil gerne gøre alle i området opmærksomme på, hvad der findes af foreninger, siger Fællesrådets formand i Svaneke Orla Søborg Madsen.

Søndag har Fællesrådet nemlig arrangeret det, de kalder Fællesskabets dag, som kommer til at foregå i Søllingsgaard i Svaneke. Her har alle foreninger i 3740 mulighed for at vise, hvad netop deres forening har at byde på. Og der er ikke så lidt at vælge mellem i Svaneke-postnummeret, siger Orla Søborg Madsen:

– Vi har mere end 40 aktive foreninger, så jeg kan godt forstå, hvis man ikke lige kan finde rundt i, hvad der er. Vi vil gerne med vores arrangement gøre foreningerne mere synlige og lave en dag, der er sjov for både børn og voksne – der vil blandt andet blive afholdt en ekstraordinær hønseskidning.

Indtil videre har 18 foreninger meldt sig til, og Orla Søborg Madsen håber at nogle af beboerne i Svaneke og omegn vil andet end 'kun' at komme til Fællesskabet dag.

– Vi vil også benytte lejligheden til at skaffe nye frivillige til de forskellige foreninger, siger han.

– Står I da og mangler?

– Det løber rundt, men man kan altid bruge flere.Flere nyheder