Kvinde blev indlagt efter trafikuheld
Arkivfoto: Berit Hvassum

POLITI | BORNHOLM | GRATIS
2. AUG 2021 • 10:50
Henrik Nielsen
Journalist

Kvinde blev indlagt efter trafikuheld

I krydset ved Poulskervej og Dueoddevej i Poulsker overholdt en 57-årig kvinde fra Sjælland ikke sin vigepligt, da hun søndag formiddag kørte frem for fuldt stop. Det resulterede i, at en 49-årig mand måtte undvige, så han påkørte en fuld stop-tavle.

Der skete få materielle skader, men ingen personskade. Kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Som følge af færdselsuheldet og den manglende overholdelse af vigepligten foretog politipatruljen samme dag målrettet kontrol mod bilister, der ikke overholdt vigepligten ved fuld stop i området. I alt 12 bilister blev sigtet for ikke at overholde deres vigepligt og kan se frem til dels en bøde og tillige et klip i kørekortet.

Det fremgår af døgnrapporten.

Natten til mandag skete endnu et trafikuheld, da en 30-årig mand fra Aakirkeby forulykkede på Rønnevej ud for Nylars klokken 01.07.

Manden påkørte et vejskilt og et elskab i et solouheld. Han blev skønnet påvirket af spiritus og anholdt til en blodprøve. Han var i forvejen frakendt retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for dette forhold.

En 37-årige kvinde var passager i bilen, og hun blev indlagt på grund af sine skader.

Da den 30-årige mand ikke ville følge politiets anvisninger og skabte uro på hospitalet, blev han her anholdt og henlagt i detentionen til afrusning. Flere nyheder