Klunserkongens jubilæumsfest aflyst på grund af røg

NOTITS | NEXØ | 8. FEB 2023 • 15:09
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | NEXØ
8. FEB 2023 • 15:09

Onsdag skulle der have været stor fest hos Klunserkongen i Nexø, som fejrer seks års fødselsdag. Der var gjort klar med sandwich og kaffe til gæsterne, men loppebutikken nåede slet ikke at åbne.

På facebook oplyser Klunserkongen, at jubilæumsfesten er aflyst, da der udviklede kraftig røg fra en af pilleovnene, og derfor blev Bornholms Brandvæsen tilkaldt. Jubilæumsfesten stod dog ikke til at reddes.

– Vi bliver desværre nødt til at holde lukket i to dage, da skadeservice skal fjerne alt lugt, fortæller Klunserkongen på facebook.

Til TV 2 Bornholm fortæller butikkens ejer, Jacob Bang, at timingen for rødudviklingen er særdeles uheldig. 

– Det er selvfølgelig altid ærgerligt. Men der er nogle dage, hvor det havde været mindre træls end andre. Vi har seks års jubilæum og havde forventet en masse gæster i dag, siger han.

Klunserkongen er en loppebutik med et simpelt koncept, der ikke har ændret sig meget, siden butikken slog dørene op for seks år siden: Man kan leje en stand og sætte alskens brugte og ubrugte ting til salg, uden man behøver gøre ret meget af arbejdet. Man kommer selv med tingene og prissætter det, og så står Klunserkongen for at sælge det mod en kommission på 15 procent.

Det er endnu uvist, om jubilæumsfesten bliver udskudt til en anden dag.