Folkemødechef stopper

Folkemødechef stopper
Christian Bülow Beck arbejder ikke længere for Folkemødet. Arkivfoto: Anders Liljeroth
TOPNYHED | ABONNENT | 15. NOV 2023 • 15:30
TOPNYHED | ABONNENT
15. NOV 2023 • 15:30

Christian Bülow Beck fratræder sin stilling efter to år i Folkemødets maskinrum.

Den ene af de to souschefer i Foreningen Folkemødet, Christian Bülow Beck, er fratrådt sin stilling. Det bekræfter Vibe Klarup, formand for bestyrelsen i Folkemødeforeningen, og direktør Peter Christiansen.

Aftalen kommer i kølvandet på flere langtidssygemeldinger og en række udskiftninger i Folkemødets sekretariat i Allinge. Peter Christiansen udtalte i september til Tidende, at han var i gang med at rette op på arbejdsmiljøet i sekretariatet, men afviser at Bülow Becks fratrædelse har forbindelse til de sager.

– Nej, det har det ikke, siger Peter Christiansen. Han understreger, at aftrædelsen er sket efter gensidig aftale, og at den nu afgåede souschef på mange punkter har været et aktiv for Folkemødeforeningen.

– Vi har været rigtig glade for, hvad han udrettet. Han har blandt andet flyttet Folkemødet op i en anden liga efter corona, dels via sin kommercielle tilgang og dels gennem de partnerskaber han har indgået.

Ved at sætte et nyt hold

Christian Bülow Beck tiltrådte som partnerskabschef i september 2021 og blev i 2022 forfremmet til souschef. Året efter blev kommunikationschef Pelle Nybirk ligeledes udnævnt som souschef.

Peter Christiansen fortæller, at han i øjeblikket er i gang med at sætte et nyt hold, som skal få Folkemødet 2024 op at flyve.

– Vi er i fuld gang, vi har allerede et rigtig godt hold, som har styr på partnerskaber og tilmedlinger. Vi glæder os rigtig meget til Folkemødet 2024, siger Peter Christiansen.

Foreningen Folkemødet holdt for to uger siden kickoff-møde for 250 arrangører på IDAs hovedkontor i København. Fredag i denne uge er der deadline for tilmeldinger til næste års arrangører, det vil sige organisationer, foreninger og virksomheder, der lejer telt eller andet på Folkemødet.