Energiø-møde for erhvervslivet

NYHED | BORNHOLM | 7. DEC 2021 • 11:31
Elisabeth Krogh
Journalist
NYHED | BORNHOLM
7. DEC 2021 • 11:31

Energiøen ved Bornholm kan give opgaver og beskæftigelse på Bornholm, hvis det lokale erhvervsliv er klar til at slå til.

Onsdag holder Nexø Rotary og Erhvervsgruppen Østbornholm informationsmøde om perspektiverne i energiøen, som med en delaftale i Finansloven nu ser ud til at være rykket tættere på.

 Business Center Bornholm og Offshore Center Bornholm kommer på mødet med oplæg på, hvordan de lokale virksomheder kan forberede sig til, hvad der kan blive Bornholms største erhvervs-eventyr i nyere tid.

Der bliver orienteret om erfaringerne fra Kriegers Flak, og om det kæmpe potentiale, der nu tegner sig i horisonten for hele det bornholmske erhvervsliv.

Lone Reppien Thomsen, fra Offshore Bornholm, fortæller om sine erfaringer med flere års forberedelser, der nu giver resultat.

Business Center Bornholm er klar til at understøtte de virksomheder, som viser interesse for de kolossale arbejdsopgaver, der venter.

Mødet foregår på Møbelfabrikken i Nexø onsdag den 8. december klokken 19.00 til 21.00.

Tilmeldingsfristen er udløbet, dog kan interesserede sende en mail til Nexø Rotarys mødeansvarlige Erling Munk på mail: erling@camani.dk.

Erling Munk oplyser, at der allerede er 50 tilmeldte erhvervsfolk til mødet.