Emma er ude af takt i Rønne

Emma er ude af takt i Rønne
Pr-foto fra forestillingen: Thomas Petri
| ABONNENT | 7. DEC 2020 • 14:47
Af:
torben-oestergaard-moeller
| ABONNENT
7. DEC 2020 • 14:47
TEATER

Onsdag den 9. december og torsdag den 10. december viser Teaterforeningen Bornholm Folketeatrets forestilling "Emma ude af Takt" på Rønne Theater, oplyser en pressemeddelelse.

Hvis titlen får en klokke til at ringe, er det ikke helt ved siden af. Stykket er skrevet af den herboende succesdramatiker Vivian Nielsen, som tager gamle Emma Gads "Takt og Tone" op til kærlig behandling. Der er visdomsord, fis og ballade, masser af sang og musik og en håndfuld skønne skuespillerinder med Pia Rosenbaum og Birgitte Raaberg i spidsen.

Stykket blev hurtigt udsolgt, da abonnementssalget åbnede i maj, men det er lykkedes for teaterforeningen at få forestillingen dubleret, så der skulle ikke være nogen publikummer, der bliver snydt, selv om salen kun må fyldes halvt op.

Alle, der har billetter, har fået besked pr mail om, hvorvidt de kan komme i teatret om onsdagen, som de oprindeligt har bestilt til, eller om de er blevet flyttet til torsdagen.

Teatret er grundet corona delt op i fire forskellige afdelinger med eget toilet, egen garderobe samt egne ind- og udgange, og bestyrelsen er til stede til at sørge for, at det hele går ordentligt og sikkert til, og at alt er rengjort og af sprittet, inden publikum ankommer.