'Drik noget vand, René'
– Renés sprogbrug virker overophedet. Hvis der virkelig er så varmt ovre på solskinsøen Bornholm lige nu, må jeg anbefale at drikke nok vand i varmen, citerer Erik Høgh-Sørensen sig selv for i en mail, han har sendt til Bornholms Tidende. Arkivfoto

POLITIK | BORNHOLM
17. SEP 2021 • 13:53
Jakob Nørmark
Journalist

'Drik noget vand, René'

René Danielssons kritik af partifællerne Erik Høgh-Sørensen og Martin Henriksen op til partiets valg til hovedbestyrelsen i weekenden har fået en af dem til tasterne.

– Renés sprogbrug virker overophedet. Hvis der virkelig er så varmt ovre på solskinsøen Bornholm lige nu, må jeg anbefale at drikke nok vand i varmen, citerer Erik Høgh-Sørensen sig selv for i en mail, han har sendt til Bornholms Tidende.

Det nordjyske DF-medlem af hovedbestyrelsen kommenterer René Danielssons udtalelser i onsdags, som Bornholms Tidende også citerede:

– Jeg synes, de pisser formanden op og ned ad ryggen og gør præcis, hvad der passer dem, sagde René Danielsson i et forsvar af Kristian Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard, som ifølge Danielsson bliver snigløbet af kritikerne.

– Jeg kan læse i lokale medier i Nordjylland, at Rene beskylder mig for at være illoyal mod DF og meget andet. Det er ikke noget, han har sagt til mig personligt, og det må jeg selvfølgelig afvise. Det er lidt træls at læse lokalt, fordi vi DF'ere her i Nordjylland er i gang med valgkampen op til 16. november, siger Erik Høgh Sørensen.Flere nyheder