DF vil fastholde central del af den gamle rådhusplan
Efter konstitueringsforhandlingerne på Green Solution House drak René Danielsson (tv.) og Morten Riis et glas sammen. Den mest konkrete politiske udmelding på valgaftenen fra det politiske firkløver bag Jacob Trøst var, at de var enige om ikke at lave et nybyggeri på Snorrebakken. Andre brikker i rådhusplanen er partierne endnu ikke blevet enige om. Foto: Berit Hvassum

NYHED | BORNHOLM | MEDLEM
10. JAN 2022 • 15:30
Jakob Nørmark
Journalist

DF vil fastholde central del af den gamle rådhusplan

Dansk Folkeparti kommer med en klar melding om den alternative rådhusplan: Undgå ændringer i Tejn, der vil ramme hjemme- og sygeplejen og Bornholms Museum. Dette skaber et pladsproblem andre steder, og derfor bør de administrative medarbejdere skrue forventningerne ned til fremtidens kontormiljø, mener René Danielsson.
For de fire partier bag borgmester Jacob Trøst (K) var enigheden om at fravælge Socialdemokratiet og Venstres rådhusplan en vigtig samlende faktor, ligesom modstanden mod rådhusbyggeriet på Snorrebakken formentlig også bidrog til deres flotte valgresultat. Disse dage og uger arbejder De Konservative, Enhedslisten, Kristendemokraterne og Dansk Folkeparti på at udarbejde en alternativ plan, men nu begynder de første sprækker måske at vise sig.

Vil du have adgang til TidendeFørste måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto

Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:
Flere nyheder