– Når det kommer til personalet, så handler bæredygtighed også om at sørge for, at de har de timer, de har brug for, og at de ikke bliver overanstrengt. Det er vigtigt for os, at der er en god atmosfære, og at folk har tid til at tage pauser, drikke kaffe og bare have det godt sammen. Vi prøver at skabe et miljø, hvor folk har tid til at drosle ned, når de har brug for det. Det er en del af vores filosofi – det handler om at skabe en god arbejdsplads.
Unge og gamle sportskokke
I laver også kokkedyster, du og Troels. Kan du fortælle lidt om, hvordan det startede, og hvad det handler om?
– Ja, det startede som en sjov ting. Vi begyndte at lave kokkedyster sammen med Jan Gildam, Tom Stobberup, og Claus Seest Dam. Det hele startede faktisk på Chr. Høj Kroen, hvor vi lavede en dyst ud fra de samme råvarer. Jeg tror, det var torsk og gris dengang, og så lavede vi hver vores ret. Gæsterne skulle bedømme, hvem der havde lavet den bedste ret.
Hvordan udviklede det sig så?
– Efter den første dyst syntes vi, det var sjovt, men vi ville gerne gøre det lidt bredere. Så nu laver vi to retter hver med de samme råvarer, så gæsterne får et bredere spektrum af smagsoplevelser. Det er altid spændende at se, hvordan de samme ingredienser kan bruges på forskellige måder. Vi får virkelig testet vores kreativitet.