Børn kan forvente en sjov lørdag i hurtige biler

Børn kan forvente en sjov lørdag i hurtige biler
I 2019 fik Bornholm blandt andet besøg af denne rasende og røde Lamborghini, der gav børnene en på opleveren. Foto: Jens Erik Larsen
VELGØRENHED | BORNHOLM | 9. SEP 2021 • 11:29
VELGØRENHED | BORNHOLM
9. SEP 2021 • 11:29

10 bornholmske børn har en rigtig sjov lørdag i vente. Lørdag den 11. september kører der flotte sportsvogne rundt ved Bornholms Lufthavn. Sportscar Event er nemlig på øen. Et velgørenhedsarrangement, der primært er til fordel for Børnecancerfonden. Og denne gang går beløbet, de tjener ind, ubeskåret til bornholmske børn med livstruende sygdomme.

De 10 børn, der skal med på en racertur, er børn, der er tilknyttet Bornholms Hospitals børneafdeling. En af dem bag rattet på sportsvognen er Jason Watt, tidligere professionel racerkører. Og helt ekstraordinært bliver de 10 børn hentet ved Bornholms Hospital hovedindgang. Børnene bliver hentet klokken ni om morgen, og herefter skal de med på en 30 minutters køretur ud i det bornholmske landskab til stor glæde for både børn, og dem der passer på børnene.

– Vi har heldigvis ikke så mange børn indlagt på vores børneafdeling, så vi har både inviteret børn som har kommet eller kommer her på hospitalet. Uanset hvad giver racerturen børnene et frikvarter fra deres sygdom, og det er vi utrolig glade for, at Sportscar Event vil være med til at give dem, fortæller specialeansvarlig sygeplejerske på Bornholms Hospitals børneafdeling, Merete Lund Jensen.