Børn hjælper børn med at få en god jul

Børn hjælper børn med at få en god jul
3. klasse på Peterskolen gjorde en specielt stor indsats ved indsamlingen til Children’s Mission. Foto: Jacob Jepsen
| 20. DEC 2020 • 17:40
Af:
holger-larsen

20. DEC 2020 • 17:40
NAVNE

Ingeborg, Linus, Coco, Nora, Jonathan, Malou, Clara, Gry, Mica og Samuel fik en god idé. De ville gerne hjælpe børn i andre lande med at få en god jul.

De 10 børn sidder i det lille elevråd på Peterskolen. Det lille elevråd dækker 0.-4. klasse på den kristne friskole på Almegårdsvej i Rønne. De fik klassekammeraterne med på ideen, og i hver klasse blev der stillet en indsamlingsbøsse på katederet.

Ved fredagens juleafslutning blev indsamlingen gjort op. Det resulterede i, at 3.307 kroner kan sendes af sted til Children’s Mission – Skandinavisk Børnemission, der har som formål at redde liv og hjælpe nødstedte børn og deres familier på et kristent grundlag. Organisationen er aktiv i flere fattige lande.

Generalsekretær Bo Wallenberg skriver i et nyhedsbrev fra Children’s Mission, at 2020 har været et meget vanskeligt år, og at man derfor op til jul vil gøre en ekstra indsats for nødlidende børn og deres familier.

Lærer Marianne Keller er imponeret over børnenes indsats og over, at de selv har været villige til at ofre nogle af deres lommepenge på projektet.

– Nogle forældre har nok også spædet lidt til, og i 3. klasse supplerede lærere og pædagoger også op, siger Marianne Keller.