Besøgsrestriktioner ophæves på Bornholms plejecentre
Arkivfoto: Berit Hvassum

11. FEB 2021 • 15:57 • AF ALEKSANDER KLUG • GRATIS

Besøgsrestriktioner ophæves på Bornholms plejecentre

Besøgsrestriktionerne ophæves på Bornholms plejecentre. Det oplyser Gitte Bisse Bertelsen, der er kommunikationskonsulent i regionskommunen i en pressemeddelelse. 

Af pressemeddelelsen fremgår det, at Styrelsen for Patientsikkerhed netop har meddelt Bornholms Regionskommune, at de besøgsrestriktioner der har været udstedt grundet risiko for Coronasmitte, nu er ophævet. Det er lave smittetal og vacciner, der er baggrunden for ophævelsen.

– Det glæder mig, at Styrelsen for Patientsikkerhed nu vurderer, at besøgsrestriktionerne kan ophæves, og at det sker på baggrund af, at smittetallet er lavt på Bornholm – og gennem et stykke tid har været under bekymringsgrænsen. Det ser jeg som et udtryk for, at vores fælles indsats har båret frugt. Jeg er glad for den store indsats, som jeg ved at vores ansatte på plejecentrene har ydet og fortsat yder for at holde smittetallet nede, lyder det fra formand for Social- og Sundhedsudvalget, Bjarne Hartung Kirkegaard.

– Det må være en lettelse for både beboere og pårørende, at man igen kan ses under mere normale vilkår. Jeg skal dog sende en endog meget stor opfordring til, at vi fortsætter med at holde de gode Coronavaner i hævd og sørger for en høj hygiejne – altså; vask og sprit hænder, host i ærmet og undlad at tage på besøg, hvis du har symptomer på virussygdom. Selvom besøgsrestriktionerne ophæves, fastholdes de gode hygiejnevaner, systematiske test blandt personalet samt brugen af værnemidler hos de ansatte, siger sundhedschef i Bornholms Regionskommune Karina Nørby.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.