Besøg omdiskuteret ejendom – og hør om ideerne
Regionskommunen inviterer til rundvisning på Dams Gård, hvor det er muligt at høre mere om tankerne om et ny kulturhus i Rønne. Arkivfoto: Jacob Jepsen

UDVIKLING | RØNNE
13. OKT 2021 • 10:48
Henrik Nielsen
Journalist

Besøg omdiskuteret ejendom – og hør om ideerne

Går man op i de planer, der er for Dams Gård i Rønne, så kan man med fordel sætte kryds i kalenderen den 27. oktober eller den 3. november. De dage inviterer regionskommunen nemlig på rundvisning med dialog om ideerne til et nyt kulturhus. Undervejs kan man give sit besyv med.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I løbet af første halvår 2021 udviklede et tværfagligt rådgiverhold tre forskellige scenarier for et nyt kulturhus i centrum af Rønne. Scenarierne har været behandlet politisk, og det er besluttet, at efteråret skal bruges til yderligere dialog.

Man kan finde de tre scenarier på kommunens hjemmeside, hvor man også kan læse den politiske sagsfremstilling fra juni og læse om den inddragelse, der tidligere er lavet af øens børn og unge.

Udover at få mulighed for at se Dams Gård indefra vil der også være mulighed for at debattere de tre scenarier, komme med gode ideer, drøfte bekymringer, høre om den fremadrettede proces og aflevere skriftlige kommentarer, der vil blive forelagt kommunalbestyrelsen, når den igen skal behandle projektet i november og december.

Begge dage er der to muligheder for at deltage. Der kan maksimalt være 20 deltagere per rundvisning, hvorfor tilmelding til Anette Rasmussen i regionskommunens Udvikling og Plan er nødvendig. Kan man ikke deltage i rundvisningerne, kan man sende sin kommentar til Anette Rasmussen senest den 10. november. Alle kommentarer vil blive forelagt kommunalbestyrelsen.


Rundvisninger

1 - Onsdag den 27. oktober klokken 16.00-17.30.

2 - Onsdag den 27. oktober klokken 17.45 -19.15.

3 - Onsdag den 3. november klokken 16.00 -17.30.

4 - Onsdag den 3. november klokken 17.45-19.15.Flere nyheder