Pop op-butik åbnet i Snellemark

Pop op-butik åbnet i Snellemark
Stativer og tøj var rullet længere op af vejen for Snellemarkcenteret, hvor Vero Moda tirsdag åbnede deres pop-op butik. Foto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 16. MAR 2021 • 15:39
Julia Aka Wille
Journalist
| ABONNENT
16. MAR 2021 • 15:39

HANDEL

Hvad gør man, når storcentre stadig ikke kan genåbne? Det har Vero Moda, der har butik i Snellemark Centret, fundet en løsning på. Tirsdag åbnede deres pop-up butik nemlig lidt længere nede ad Snellemark i lokalet, der tidligere har været genbrugsbutik.

I en begrænset periode kan man se Vero Modas nyeste kollektioner og prøve at mærke på tøjet. Vero Moda holder normalt til i Snellemark Centret, men grundet restriktioner på centerbutikker, kan de stadig ikke genåbne. Rikke Haboe Larsen, butikschef i Vero Moda i Snellemark Centret, har stået for at lede efter tomme lokaler til pop-op butikken. Det begyndte hun på torsdag i sidste uge, og nu under en uge efter er pop-op butikken klar.

– Det er gået rigtig hurtigt. Vi ringede rundt til to-tre lokaler i sidste uge og opdagede så, at genbrugsbutikken er flyttet til nyt lokale, hvilket betød, at deres gamle butikslokale stod tomt, fortæller Rikke Haboe Larsen.

Under nedlukningen har butikken været nødsaget til at sætte medarbejdere på pause. Driften i tøjbutikken har dog ikke stået helt stille siden slutningen af december, hvor den nationale nedlukning ramte.

– Lige nu er vi kun to medarbejdere i butikken, da vi har sat deltidsmedarbejderne på pause. Der kommer stadig nyt tøj på daglig basis, der skal dampes og foldes. Og ellers har vi holdt butikken klar, hvis det nu var, vi kunne genåbne. Så vi har forsøgt at holde dagsrytmen i gang, fortæller hun.


Indtil omkring påske kan kunder prøve og se tøj fra Vero Moda i lokalet på Snellemark. Foto: Jacob Jepsen

Ved genåbningen i detailhandlen den 1. marts måtte store forretninger og detailbutikker i storcentre dog forblive lukket, og det fik Vero Moda-butikken til at tænke i alternativer.

– Nu er det nu, tænkte vi! Når vi ikke kan åbne, så må vi gøre noget andet, så vi stadig kan sælge vores tøj og se vores kunder i øjnene, fortæller Mette Jensen, der er distriktschef for Vero Moda.

– Vi vil have mest muligt ud af nedlukningen, og det her er vores måde at løse situationen på.

Ud over at åbne pop op-butik har Vero Moda etableret en lokal webshop i centret. Der er der et udvalg af butikkens nye varer, som kan beses i pop op-butikken og derefter købes i web-butikken. Her har tøjbutikken blandt andet holdt live-tøjaktioner.

– Kunderne har været utroligt støttende, når vi har holdt liveaktioner online. Vores lokale webshop er blevet modtaget med kyshånd, og kunderne har været glade for at kunne hente tøjet i butikken allerede dagen efter, fortæller Rikke Haboe Larsen. Hun har savnet den fysiske kundekontakt og en normal hverdag i butikken.

– Det er jo ikke det samme at give tøjet i en pose undenfor butikken. Jeg har savnet den ping-pong, der er mellem medarbejdere og kunder og generelt bare at kunne møde ind til en normal hverdag, afslutter hun.

Pop op-butikken vil være åben i begrænset tid, og indtil videre til omkring påske.